august 20, 2018 AcreaDesign

Cum sa iti resuscitezi locuinta cu galben si roz?

In societatea noastra, sunt cateva stereotipuri de care cu greu reusim sa ne desprindem. Dar iata ca sunt cateva situatii in care cativa designeri au reusit sa depaseasca anumite bariere si ne arata ce putem face pentru a nu da gres cand vine vorba de combinarea unor culori.

Passion leads to design,
design leads to performance,
performance leads to success!

Cel mai important este sa te distrezi cu o culoare, sa nu iti fie frica sa experimentezi si sa fii creativ cu ea. O combinatie indrazneata este galben cu roz. Vazuta de cele mai multe ori o combinatie pe care o regasesti in inghetata sau in vestimentatia de fetite, aceasta poate aduce insa multa liniste si bucurie intr-un ambient. Galbenul este culoarea optimismului, rozul este o culoare foarte jucausa, iar impreuna pot sa arata chiar foarte bine.

Rozul pudrat este o culoare folosita in amenajarile interioare de foarte multa vreme. Daca la inceput rozul era vazut ca fiind o culoare mult prea indrazneata si controversata, acum ajungem sa ni se para neutra, chiar si barbatii sunt deschisi cand vine vorba de un roz cat mai palid. Rozul este o culoare foarte primitoare si care, pusa langa un tip de maro teracota arata foarte elegant, combinata cu albastru marin arata pretios si face o echipa foarte buna cu verde. In schimb, galbenul reuseste sa readuca rozul in actualitate si ii da o nota foarte fresh.

Galbenul este o culoare foarte folosita in amenajarile de peste tot si de toate tipurile. Este culoarea care are cea mai mare vizibilitate si care aduce cea mai mare bucurie. Acesta, desi este o culoare calda, trebuie sa fie asociat corect pentru un bun echilibru mintal. Prea mult galben nepoate face sa luam decizii pripit si sa fim impulsivi, de aceea este bine sa il echilibram cu alte culori mai linistite, cum este rozul pudrat.

De ce sa nu incercam sa aducem ceva deosebit in viata noastra. Cred ca suntem in punctul in care putem sa iesim din clasicele nuante neutre din locuinta noastra. Stiu ca in momentul in care se ia decizia renovarii, aceasta este gandita sa reziste cat mai mult, atat din punct de vedere al tendintelor in design cat si al calitatii. Insa, la cel mult 10 ani, peretii tot trebuie revopsiti, unele piese de mobilier inlocuite, si asa ajungem la o noua renovare, ceea ce ne permite sa incercam sa aducem un nou suflu locuintei, una care sa reflecte ceea ce simti in interior, sa ne afirmam, sa ne rupem de banalitatea traita cam prea multa vreme. Este momentul sa nu ne mai fie frica sa aducem culoare in vietile noastre si sa traim inconjurati de dragoste, bucurie si prietenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Hai sa ne cunoastem.

Suntem gata sa va impartasim experienta noastra
si sa va aducem in lumea creativa a designului interior

0724.105.506

0763.743.660

Contact